Beskyttende og komfortabel fleksibel integralskum

Vådrumsmøbler til rehabiliterings-sektoren - produceret for Ropox A/S

Ropox er blandt verdens førende specialister inden for hjælpemidler og møbler til handicappede samt udstyr til ergo- og fysioterapeutisk genoptræning.

Ropox’ produkter er anerkendt og værdsat over hele kloden for deres høje kvalitet, fleksibilitet og store brugervenlighed.

Unikt materiale til rehab-sektoren

Tinby støber en række af de polyuretandele, der indgår i Ropox’ produkter, fx badesæde og -ryg til bruseklapsæde samt lamel til skifte-/bruseleje, der er støbt i samme fleksible polyuretan.

Tinby støber lamel til bruseleje i PUR

Polyuretan er særdeles velegnet til rehab-sektoren, da PUR pga. sin blødhed beskytter brugeren mod stød og skader og samtidig har gribevenlige overflader. Materialet er tilmed robust, har en stor slidstyrke og modstår let daglig brug.

PUR isolerer, føles komfortabel og ikke kold mod huden. Derfor egner materialet sig rigtig godt til møbeldele, der kommer i fysisk kontakt med brugeren.

Vandafvisende og let at rengøre

De viste Ropox-emner benyttes i vådrum. Den anvendte PUR har derfor fået en vandafvisende, skridsikker overflade og kan let rengøres med almindeligt sæbevand.

Sæde i polyuretan - støbt af Tinby for Ropox


Brug for at vide mere?

Få mere at vide om fleksibel integralskum - kontakt Tinby

 

Se også videoen om Ropox på Industrinews:

Ugens virksomhed - Ropox A/S from Industrisamarbejdet on Vimeo. • Det siger kunden

  ”Vi anser PUR-emnerne på vores produkter som de vigtigste, da det er her, brugeren har den fysiske kontakt med produkterne. Derfor var der i udviklingen af disse emner mange høje krav til bl.a. farvenuance, vandtæthed, skridsikkerhed, hårdhed m.m. Tillige skulle støbningen være af optimal kvalitet på alle sider af emnerne. Dette komplicerede udviklingen, men heldigvis fandt Tinby det rette miks af materialesammensætning og fremstillingsproces, så alle krav gik op i en højere enhed.”

   

  Andreas Marxen

  Product Manager

  Ropox A/S

   

  undefined

   

  Fakta om PUR'en

  • 300 g/l fleksibel integralskum
  • Støbt omkring et forstærkende indlæg
  • IMC-lakeret (in-mould coating)
  • Virker isolerende og føles aldrig kold mod huden
  • Rengøres let med sæbevand
  • Lever op til REACH- og RoHS-forordningerne iht. 2002/95/EC og 2011/65/EU og afgiver ikke ftalater


  Download

  undefined

  > Download Ropox-case som pdf