Silkebløde møbeloverflader i PUR

PURE og DRY - stole i fleksibel integralskum, produceret for Randers+Radius A/S

Arkitekttegnet design: Kvalitet, håndværk og finish 

Randers+Radius er blandt Danmarks førende producenter af arkitekttegnede designmøbler til kantinen, konferencerummet og mødelokalet. 

Randers+Radius står for kvalitet, håndværk og finish, når det er bedst.

Silkebløde møbler i polyuretan

PUR til møbelfremstilling

Fleksibel polyuretan (fleksibel pur) er et ideelt materiale til fremstilling af møbler. Det er slidstærkt, gribevenligt, har altid rumtemperatur og føles ikke koldt. Det er desuden muligt at indstøbe monteringsdele i træ eller metal i polyuretanprodukter, hvilket giver stor designmæssig frihed og mange muligheder.

Den silkebløde overflade rengøres let med almindeligt sæbevand, og materialet fremstår smukt selv efter mange års brug.

Polyuretan: Skulpturelle designmuligheder

Tinby A/S har siden 1972 udviklet unikke støbeforme, der bl.a. gør det muligt at opnå strukturelle overflader eller prægning i det færdige emne. Polyuretan kan lakeres og indfarves i et væld af kombinationer.

Hårdheder og godstykkelser kan reguleres helt ned i detaljerne.

På denne måde sikrer arbejdet med polyuretan, at ergonomi, funktionalitet og design går op i en højere enhed. Resultatet bliver et robust og smukt møbel, der er let at vedligeholde - præcis som DRY- og PURE-stolene, der netop er fremstillet således.

Sæde og ryg i polyuretan fra TInby

 • Det siger kunden

  ”Da vi udviklede PURE-stolen i 2007, gennemsøgte vi det danske og skandinaviske marked for polyuretan-leverandører. Vi ønskede at finde en samarbejdspartner, som kunne levere den finish og kvalitet, som kendetegner vores møbler. Det krav indskrænkede kredsen af leverandører. Valget faldt på Tinby A/S, som havde stor erfaring med produktion af møbelkomponenter. Vi har siden udvidet produktporteføljen af fleksible polyuretanstole med DRY-stolen, da polyuretan har uovertrufne egenskaber i styrke og komfort.

  Udviklingsprocessen er sket i tæt samarbejde med Tinby A/S, som hele tiden har været professionelle i deres sparring og rådgivning. Tinby A/S og Randers+Radius er en alliance. Sammen har vi succes med at skabe de mest optimale produkter til glæde og gavn for begge parter og i sidste ende også for slutbrugeren.” 

   

  Lars Andersen, CEO
  Randers+Radius Produktion A/S
  www.randersradius.dk 

   

  Randers Radius

  Om polyuretanen

  • 300 g/l fleksibel integralskum
  • Støbt omkring et forstærkende indlæg
  • IMC-lakeret (in-mould coating)
  • Silkeblød overflade, altid behagelig mod huden
  • Lever op til REACH- og RoHS-forordningerne iht. 2002/95/EC og 2011/65/EU og afgiver ikke ftalater

   

  Download

   

  DRY og PURE i polyuretan fra Tinby


  > Download Randers+Radius-case som pdf