BasKette

Linekurv til fiskeline i opskummet PUR

Produceret for KetteGear


Outdoor Equipment i PUR

KetteGear er iværksættervirksomheden bag produktet BasKette - en praktisk linekurv til brug ved hav- og fluefiskeri. Designeren bag produktet ønskede at anvende polyuretanens unikke egenskaber i dette nye outdoor produkt til den aktive fisker, og det er der kommet et praktisk, multifunktionelt design ud af.

undefined

Flyder oven på vandet

BasKette er støbt i opskummet sort polyuretan i en sandwichkonstruktion, der består af en let kerne med en hård, fast skal. Linekurven er støbt i ét stykke i en specialfremstillet aluminiumsform og har fine detaljer som fx indhak til stangholder, logo på sideflade, kegler i bunden - samt huller, så havvandet let drænes ud af kurven.

BasKette flyder ubesværet oven på vandet, og det lette materiale gør desuden linekurven nem at håndtere og transportere. Det samtidigt stærke materiale gør det tilmed muligt at anvende kurven som skammel/ siddemøbel.

undefined

Vejrbestandigt - også i hårdt vejr

Den polyuretan, der er anvendt til fremstilling af BasKette, er vejrbestandig og robust. Overfladen er tæt og materialet modstandsdygtigt over for bl.a. saltvand. BasKette er yderst slagbestandig og tåler derfor de stød, der kan forekomme ved håndtering af produktet i naturen, nær sten, sand, is og havvand. I produktudviklingsfasen blev der lagt vægt på at skabe et produkt, der tåler selv hårdt vejr.

undefined

 • Det siger kunden

  “Vi var interesserede i polyuretan til BasKette, da vi ledte efter et materiale, som var lettere end plast, og som kunne flyde på vandet. Vi kontaktede Tinby, da vi vidste, virksomheden havde stor erfaring med dette materiale - og så fik vi en konkurrencedygtig pris. Produktudvikling går sjældent en slagen, lige vej, så i processen havde vi en åben kommunikation og en konstruktiv sparring omkring produktet med Tinby. Resultatet er et lækkert outdoor produkt med helt unikke egenskaber, som ikke hidtil er set ved konkurrerende produkter.”

   

  Rasmus Høtoft Sørensen

  Ingeniør og indehaver af KetteGear

   

  undefined

   

  Fakta om PUR'en

  • 180 g/l opskummet PUR
  • Sandwichkonstruktion
  • Kan flyde på havoverfladen
  • Robust og slagstærk
  • Vejrbestandig. Tåler saltvand og frost

   

  Download

   

  undefined