Bistade: Et nicheprodukt i polyuretan

Aulumgaard A/S er en virksomhed med en lang tradition for salg og markedsføring af produkter og udstyr til biavlerbranchen.

Tinby har i mere end 20 år produceret bistader for Aulumgaard A/S, og produkterne er et glimrende eksempel på polyuretanens mange anvendelsesmuligheder og på de mangeartede typer af produkter, hvori PUR indgår.

 

undefined

Højisolerende sandwich-konstruktion

Bistaderne er støbt i en sandwich-konstruktion, der giver en hård skal og dermed et stabilt og modstandygtigt emne.

PUR'en i bistaderne er højisolerende, og selvom bistaderne står ude hele året, tåler materialet vejrliget. PUR'en er vedligeholdelsesfri og holder sig fuldt funktionsdygtig år efter år.

Polyuretan kan indfarves i mange farve. I dette tilfælde har kunden valgt en farve, der falder godt i med det omkringliggende miljø.


 • Det siger kunden

  "Det siger jo noget om materialet, at vi efter 20 år i brachen stadig kan se de første bistader i fuld brug. PUR er et utroligt modstandygtigt materiale. Uanset hvilken opgave vi har kontaktet Tinby med, får vi et svar og en professionel sparring på vores produkter. Vi har aftalt en rammeaftale på vores varer, og det er af stor betydning for os, at Tinby har varerne klar, når vi har behov for at aftrække. Vi har et tæt samarbejde med Tinby, og når vi aftaler noget med dem, så bliver det sådan, som vi har aftalt. Det giver os en stor tryghed.”

   

  Michael Petersen

  Direktør, Aulumgaard A/S
  www.aulumgaard.dk

   

  Fakta om PUR'en

  • 150 g/l opskummet PUR
  • Stabil sandwich-konstruktion med lav rumvægt
  • Højisolerende og slagstærkt
  • Vejrbestandig
  • Indfarves i en farve, der falder godt i med naturen
  • Lever op til REACH- og RoHS-forordningerne iht. 2002/95/EC og 2011/65/EU og afgiver ikke ptalater

   

  Download

  undefined

   

  > Download Aulumgaard-case som pdf