Slidstærk stabelstol i let design

Funktionelle siddemøbler

Magnus Olesen A/S blev grundlagt i 1937 og har siden udviklet og produceret bl.a. funktionelle siddemøbler af høj kvalitet i samarbejde med tidens førende designere og arkitekter. Når Magnus Olesen vælger leverandør, sikrer virksomheden sig, at leverandørerne overholder virksomhedens indkøbsbestemmelser i relation til produktions-, miljø- og medarbejderforhold. Tinby lever op til disse krav, da virksomheden er certificeret bl.a. iht. ISO 14001 og OHSAS 18001.

undefined

Design i polyuretan

Fleksibel polyuretan eller fleksibel pur, byder på et væld af muligheder for smukt og unikt design. Busk+Herzog, som har designet Pause-stolen, ønskede et let og enkelt udtryk i et materiale, der fremstår lige smukt forfra og bagfra. Dette krav opfyldes let i et materiale som PUR, hvor emner kan støbes, så overfladefinish fremstår flot på alle flader.

Lever op til højeste styrkekrav

PUR'ens stærke egenskaber betyder, at stolen lever op til Dansk Møbelkontrols højeste styrkekrav, hvad angår råvarevalg og produktionsmetode. PUR har sej-elastiske egenskaber, der sikrer en høj grad af slagfasthed. Pause-stolen er således et slidstærkt kvalitetsprodukt til lokaler, institutioner, haller eller lokationer, der benyttes af mange mennesker. Ydermere er PUR et rengøringsvenligt materiale med en fleksibel, rivefast overflade.

undefined 

 • Det siger kunden

  ”Vi valgte at udvide vores Pause stoleserie med en variant i PUR på baggrund af materialets egenskaber, der gør, at PUR er ideel til brug i care-sektoren. PUR møder de meget høje krav til enkel renholdelse, høj komfort og modstandsdygtighed over for daglig slitage, der efterspørges i denne sektor.

  Vi valgte Tinby som leverandør af PUR, da vi kender Tinby fra tidligere og ved, at de kan levere den høje kvalitet, som vore kunder efterspørger, er grundige og har en lang erfaring på området. Det er vigtigt for os altid at vælge leverandører, der lever op til vores kerneværdier, og som er en loyal og troværdig leverandør mht. kvalitet, knowhow og leveringssikkerhed.”

   

  Mette Nørgaard Blendstrup, Sales & Marketing Assistant

  www.magnusolesen.dk

   

  Fakta om PUR i Pause

  • 400 g/l fleksibelt integralskum
  • Støbt omkring træindlæg
  • In-mould coates i flere farver
  • Slidstærkt og rengøringsvenligt
  • Fleksibel og rivefast overflade

   

  Download

   

  undefined