Design med fleksibel polyurethan

Polyurethan (PUR): Høj komfort og styrke

undefinedFleksibel PUR er et ideelt materiale til møbler - særligt de dele, der kommer i fysisk kontakt med brugeren, fx sædet, ryglænet og håndgreb.

Fremstilles disse i fleksibel PUR, vil de fremstå med en overflade, der er 'lækker' at røre ved og være i kontakt med, og som derfor er kendetegnet ved stor komfort i forbindelse med brugen.

 

Fleksibel PUR giver høj komfort

Fleksibel PUR giver en høj komfort for brugeren og er et særdeles berøringsvenligt materiale. Samtidig er overfladen så stærk, at materialet holder til daglig slitage.

Fleksibel PUR er let at rengøre og tåler temperaturer op til 80º C.

De dele, der produceres i fleksibelt PUR, også kaldet polyuretan, er ofte karakteristiske for det samlede produkts design. Derfor er finishen på disse detaljer afgørende for, hvordan det samlede indtryk bliver.

Fleksibel PUR er et ideelt materiale til redskaber til brug for rehabilitering, specielt de dele, der kommer i kontakt med brugeren.

Fleksibel PUR er et ekstremt slidstærkt materiale og kan bl.a. anvendes som såler på støttefødder på entreprenørmaskiner og som dæmpere i kølehuse.

Chairik - stol støbt i fleksibel polyurethan

Billede: Chairik fra Engelbrechts i fleksibelt polyurethan

 

 

 

 • Fleksibel polyuretan

  Polyuretan findes overalt i dagligdagens produkter.

  Find inspiration i Tinbys cases, hvor du kan læse mere om polyuretanens anvendelsesområder.

   

  Puslepuden Matty - i fleksibelt PUR

  Puslepuden Matty
  - i fleksibel PUR 

   

  undefined

  The BEAT Chair
  - i fleksibel PUR 

   

  undefined

  Fleksibel PUR i rehab-sektoren 

   

   

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.