Fleksibel PUR

Gode egenskaber i fleksibelt PUR

undefinedFleksibel PUR er et ideelt materiale til møbler - særligt de dele, der kommer i fysisk kontakt med brugeren, fx sædet, ryglænet og håndgreb.

Fremstilles disse i fleksibel PUR, vil de fremstå med en overflade, der er 'lækker' at røre ved og være i kontakt med, og som derfor er kendetegnet ved høj komfort i forbindelse med brugen.

 

Oplev høj komfort med fleksibel PUR

Fleksibel PUR giver en høj komfort for brugeren og er et særdeles berøringsvenligt materiale. Samtidig er overfladen så stærk, at materialet holder til daglig slitage.

Materialet er let at rengøre og tåler temperaturer på op til 80º C.

De dele, der produceres i fleksibel PUR, en forkortelse for polyuretan, er ofte karakteristiske for det samlede produkts design. Derfor er finishen på disse detaljer afgørende for, hvordan det samlede indtryk bliver.

Fleksibel PUR er et ideelt materiale til redskaber til brug for rehabilitering, specielt de dele, der kommer i kontakt med brugeren. Det er et ekstremt slidstærkt materiale og kan også anvendes for eksempel som såler på støttefødder på entreprenørmaskiner og som dæmpere i kølehuse.

Chairik - stol støbt i fleksibel polyurethan

Chairik fra Engelbrechts i fleksibelt polyurethan

 

 Leder du efter et effektivt materiale til isolering? Så er polyurethan en plasttype, der har gode egenskaber. Du kan læse mere om PUR isolering her.