Design med fleksibel polyurethan

Polyurethan (PUR): Høj komfort og styrke

undefinedFleksibel PUR er et ideelt materiale til møbler - særligt de dele, der kommer i fysisk kontakt med brugeren, fx sædet, ryglænet og håndgreb.

Fremstilles disse i fleksibel PUR, vil de fremstå med en overflade, der er 'lækker' at røre ved og være i kontakt med, og som derfor er kendetegnet ved høj komfort i forbindelse med brugen.

 

Fleksibel PUR giver høj komfort

Fleksibel PUR giver en høj komfort for brugeren og er et særdeles berøringsvenligt materiale. Samtidig er overfladen så stærk, at materialet holder til daglig slitage.

Fleksibel PUR er let at rengøre og tåler temperaturer på op til 80º C.

De dele, der produceres i fleksibel PUR, en forkortelse for polyuretan, er ofte karakteristiske for det samlede produkts design. Derfor er finishen på disse detaljer afgørende for, hvordan det samlede indtryk bliver.

Fleksibel PUR er et ideelt materiale til redskaber til brug for rehabilitering, specielt de dele, der kommer i kontakt med brugeren.

Fleksibel PUR er et ekstremt slidstærkt materiale og kan også anvendes for eksempel som såler på støttefødder på entreprenørmaskiner og som dæmpere i kølehuse.

Chairik - stol støbt i fleksibel polyurethan

Chairik fra Engelbrechts i fleksibelt polyurethan

 

 

 

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.