Chairik konferencestol i PUR

Designmøbler til kræsne kvalitetsbevidste brugere - i PUR

Engelbrechts A/S er en møbelproducent, der i samarbejde med designere og andre specialister udvikler og markedsfører moderne og tidløse møbler til kræsne og kvalitetsbevidste brugere.

Kunde ønskede dansk leverandør

Den populære Chairik-stol har været på markedet siden 1996. I 2014 overtog Tinby A/S produktionen af polyuretandelene til Chairik, da Engelbrecht ønskede at skifte til en dansk leverandør.

Smuk formgivning og flot finish i fleksibel PUR

Chairik er en fuldstøbt skalstol, støbt i en smal godstykkelse af 400 g/l integralskum omkring et stort, forstærkende indlæg i stål. Trods den smalle konstruktion ses ingen aftegninger af stålindlægget uden på stolen. Den fleksible PUR virker behageligt blød og former sig ganske let efter kroppen. En stol i polyuretan virker aldrig kold at sætte sig på. Stoleskallen 'in-mould coates', dvs. lakeres i formen i samme arbejdsproces som støbningen. Dette sikrer en regelmæssig og slidstærk overflade.

Polyuretan (PUR): Akustisk dæmpende

Akustisk virker polyuretan dæmpende og egner sig derfor fortræffeligt til møbeltyper som Chairik, der ofte anvendes i store auditorier, konferencerum og -sale.

undefined

 • Det siger kunden

  ”Vi udfordrer og videreudvikler konstant vores produkter og produktionsmetoder og havde et ønske om at lave CHAIRIK i polyuretan for at sikre en blødere og komfortabel skal, som komplimenterer stolen og dens omgivelser. CHAIRIK PUR er en all-round stol, der kan bruges ude som inde. Vi er meget glade for resultatet og har udvidet produktlinjen til at inkludere CHAIRIK XL BENCH i PUR. Vores valg faldt på Tinby, fordi vi ønsker en dansk leverandør, der lever op til vores krav om kvalitet og leveringsstandard. Tinby har været en kompetent og professionel sparringspartner i hele processen.”

   

  Morten Engelbrecht

  Designdirector

  www.engelbrecht.com

   

  undefined

   

  Fakta om PUR'en

  • 400 g/l fleksibel integralskum
  • Støbt omkring et indlæg i stål
  • In-mould coates i mange farver
  • Slidstærkt
  • Rengøres let med sæbevand
  • Akustisk dæmpende

   

  Download

  undefined

   

  > Download Chairik-case som pdf