Testkammer for høreapparatur i PUR

Højteknologisk, audiologisk udstyr

Benoto ApS er en innovationsdrevet virksomhed, der beskæftiger sig med udvikling af højteknologisk audiologisk udstyr - fra basale enheder til high-end-produkter. Kunderne findes over hele verden.

Tinby A/S har for Benoto produceret en række forskellige polyuretankabinetter, der bl.a. bruges som testmiljø for avanceret, audiologisk udstyr.

 

undefined

Stiv integralskum (PUR) omslutter fintfølende elektronik

TBS10 er et sådant kabinet, en boks, der er designet til brug for test af høreapparater. Kabinettet er støbt i en stiv integralskum, der på en gang giver en let kerne og en hård, pore-tæt overflade.

PUR har en stor bestandighed over for udefrakommende påvirkninger og afskærmer derved den fintfølende elektronik fra omgivende forstyrrelser.

undefined

Designmæssig frihed

TBS10 består af tre dele, der støbes i hver sin specialfremstillede aluminiumsform. Hver del har sine komplekse, designmæssige detaljer, der gør samlingen af boksen enkel og giver testkammeret et unikt design samt en eksklusiv overfladefinish.

Delene lakeres i forskellige farver, strukturer og glans-typer. Således fremstår kabinettet både æstetisk og funktionelt og matcher den moderne teknologi, det benyttes til. Emnerne støbes i mindre seriestørrelser, hvilket er muligt i polyuretan pga. de relativt lave omkostninger til produktionsværktøjer.


 • Det siger kunden

  “Et testkammer til høreapparatur er i princippet et højtalerkabinet. Et sådant bygges ofte i en MDF-plade som en firkantet kasse. PUR har mange af de samme akustiske egenskaber som MDF, men det fleksible materiale giver en masse designfriheder, herunder også muligheden for at indstøbe mange detaljer – noget, der er svært eller helt umuligt i MDF. Netop dette var en af årsagerne til, at vi ønskede at skabe testkammeret i PUR. Vi blev ikke skuffede, for resultatet blev flot, og Tinby løste opgaven i høj kvalitet.”

   

  Stefan Bengtsson

  Direktør, Benoto ApS

  www.benoto.dk

   

  undefined

  Fakta om PUR'en:

  • 600 g/l stiv integralskum
  • Stabil sandwich-konstruktion med lav rumvægt
  • Slagstærkt og beskyttende
  • Lakeres i forskellig farve, struktur og glans
  • Lever op til REACH- og RoHS-forordningerne iht. 2002/95/EC og 2011/65/EU og afgiver ikke ftalater

   

  Download

  undefined

  > Download Benoto-case som pdf