Nyheder

Tinby x Plastic Pavilion 2023

14. juni 2023

Tinby udstiller på Plastic Pavilion 2023 ved UIA World Congress of Architect i København. Sammen med vores søsterselskaber, er vi en del af at belyse vi vigtigheden af de uundværlige egenskaber plastik har og hvilke rolle de spiller i at bygge, skabe og forme en grønnere fremtid. 

undefined undefined undefined

Fra højre: Tinby Topo Isoleringskapper, PIR Randskum and PIR Isoleringsskaller

 

Plast er en uundværlig råvare og findes overalt omkring os i hverdagens produkter. Ved Plastic Pavilion i København 2023 vender Tinby spotlightet på nogle af de produkter, vi producerer til byggeindustrien (se ovenstående billeder). Isolering med PUR og PIR kan være med til at forbedre bygningers energieffektivitet og reducere CO2-udledningen. PUR og PIR er et af de mest effektive isoleringsmaterialer, der findes, og det kan opnå meget høj termisk ydeevne med en minimal isoleringstykkelse. Den enkleste og mest omkostningseffektive måde, hvorpå vi kan reducere energibehovet og udledningen af CO2, er ved at gøre vores bygninger mere energieffektive. 

 

Disse produkter er at finde på udstillingen fra 19. juni-14. juli. Få et preview via nedenstående links til Plastic Pavilion's digitale udstilling: