Nyheder

Baby WaterNest® - nyt produkt hos Tinby

30. marts 2020

undefined

Virksomheden NMD Care identificerer og udvikler hospitalshjælpemidler, der støtter det for tidligt fødte barns sunde og naturlige psykomotoriske udvikling. Deres produkt Baby WaterNest® er designet, så det simulerer livmodermiljøet og stimulerer det for tidligt fødte barns udvikling. Til dette produkt producerer Tinby selve rammen, der indeholder vandemner, hhv. en ’madras’ i bunden og et ’ryglæn’ i sidestykket (formet som en hestesko).

Om produktet og samarbejdet med Tinby siger Carinn Alluna, der er direktør hos NMD Care:

”Når forældre ser og mærker Baby WaterNest® på hospitalet, hvor hele opmærksomheden er på deres barn, skal WaterNesten® være den ramme, som giver forældrene tryghed, glæde og behag - ved berøring, farve og form. Produktudvikling er en langvarig proces, og i vores forløb henviste plastfabrikanter til hinanden - indtil vi endte hos Tinby. PUR-materialet har de egenskaber, der giver den æstetik, vi søgte, samtidig med at det fremmer de funktionelle kvaliteter, designet er skabt til. Derfor faldt valget på Tinby. Samarbejdet har udviklet sig, så Tinby med sin viden om PUR og produktion bidrager til, at NMD Care når sine mål med produktet.”

undefined

Den fleksible PUR, somBaby WaterNest® er fremstillet af, er en hærdeplast, der egner sig perfekt til fx babyudstyr, møbeldele samt produkter til brug inden for rehabilitering. De dele, der kommer i berøring med brugeren, er nemlig særdeles berøringsvenlige og bløde. Overfladerne holder rumtemperatur og føles aldrig kolde, de er nemme at rengøre, tåler daglig slitage og afgiver ikke ftalater.

Tinby har fået fornøjelsen af at prøve kræfter med dette spændende og geometrisk avancerede emne, som tydeliggør, hvad der funktionsmæssigt og æstetisk kan lade sig gøre i relation til produkter fremstillet i PUR til fx hospitalsbranchen.

> Se hele Baby WaterNest®-casen her

undefined

 

 

 • Vil du vide mere om polyurethan og vores øvrige løsninger?


  Vi har materialet, den tekniske knowhow og produktions-faciliteterne. 

   

  Kontakt vores salgs- og marketingchef Erik Kaag for yderligere information om polyuretan og de løsninger, vi tilbyder:

  undefined

  E-mail eka@tinby.dk 

  Mobil: + 45 42330187