Nyheder

Matty puslepuden vinder international designpris

30. januar 2019

undefined

Prisen uddeles udelukkende til pionerer, der bidrager til den tyske og internationale designscene, og ifølge fagjuryen, som består af 46 specialister, vandt Matty prisen for sit unikke og stilrene samt praktiske design – i kategorien ”Baby and Child Care”:

"Matty er en unik, nyttig og enkel puslepude. Den er vandafvisende og kræver ikke ekstra betræk. Kombinationen af en skridsikker base og høje sider gør den sikker og anvendelig for forældre og kan bruges alle steder."

- som det lyder i begrundelsen fra juryen (egen oversættelse, red.). Puslepuden er nemlig støbt i fleksibel PUR, som egner sig perfekt til babyudstyr, møbeldele og rehabiliteringsprodukter, da det er silkeblødt og lækkert og røre ved og derfor er særdeles velegnet til dele, der kommer i berøring med brugeren. Da overfladen er lakeret med en to-kompo­nent-lak, gør det desuden materialet vandafvisende og let at rengøre. Overfladen er farvebestandig og har en høj UV-resistens. Designmulighederne i fleksibel PUR er uendelige, ligesom materialet kan indfarves i et væld af moderne farver. Og så afgiver det ikke ftalater!

Hos Tinby er der stor glæde over, at Leander har vakt opmærksomhed hos designrådet, hvis bedømmelseskomité består af fremtrædende personer inden for arkitektur og design.

- Markedet har taget rigtig godt imod Matty, der er fremstillet i et kvalitetsmateriale, som ikke hidtil er set på markedet for puslepuder. Som leverandør af den lækre Flex-PUR, som puslepuden er fremstillet af, håber vi selvfølgelig, at andre end juryen får øjnene op for de mange design-mulighe­der, materialet byder på, siger Tinbys salgsingeniør Michael Lind.

- Design-prisen er en flot anerkendelse, der også kan hjælpe Tinby med at åbne mange døre på de internationale markeder. Så vi er selvfølgelig rigtig glade for den indirekte anerkendelse af vores arbejde, der samtidig ligger i Leanders award-modtagelse, konkluderer Michael Lind.

(klik på logoet herunder for at læse juryens begrundelse for prisen) 

> Læs mere om German Design Award 

> Læs mere om Matty puslepuden 

> Læs mere om Leander 

 

undefined

 

 

 

 

 

 

 • Vil du vide mere om polyurethan og vores øvrige løsninger?


  Vi har materialet, den tekniske knowhow og produktions-faciliteterne. 

   

  Kontakt vores salgs- og marketingchef Erik Kaag for yderligere information om polyuretan og de løsninger, vi tilbyder:

  undefined

  E-mail eka@tinby.dk 

  Mobil: + 45 42330187