Nyheder

Nyt Tinby-blod i PUR-sektionens bestyrelse

09. august 2017

Salgs- og projektchef Michael V. Therkelsen fra Tinby A/S er ved PUR-sektionens seneste årsmøde indtrådt i dennes bestyrelse. Samtidig forlader Tinbys administrerende direktør, Torben Nielsen, bestyrelsen efter i en årrække at have bestridt formandsposten.

”Generelt sker der virkelig meget inden for området PUR i øjeblikket, og jeg håber derfor, at jeg med mit arbejde i Plastindustriens PUR-sektion kan bidrage endnu mere til, at vores kunder er på forkant med materialeløsninger i dette interessante, multi-funktionelle materiale,” forklarer Michael V. Therkelsen.

Og han uddyber: ”PUR-sektionen er et samlingspunkt for den gruppe af Plastindustriens medlemmer, der beskæftiger sig med polyuretan, og vi arbejder for at fremme brugen af PUR samt forsknings- og udviklingsarbejdet i relation hertil. Desuden søger vi at løse og afklare miljø- og sikkerhedsspørgsmål – naturligvis i tæt samarbejde med Plastindustrien i Danmark.”

Om selve arbejdet fortæller Michael: ”Vi har en fri og uformel erfaringsudveksling vedrørende spørgsmål af interesse for sektionen, og jeg er overbevist om, at vi kan flytte en masse, når vi arbejder sammen på tværs af interesser, behov, virksomheder og organisationer. 

Vi ønsker Michael stort til lykke med den nye bestyrelsespost! 

Om polyuretan

Polyuretan er en hærdeplast og en ekstremt alsidig plasttype. Materialet har en lang række særlige egenskaber, der gør det anvendeligt, hvor andre materialer kommer til kort, fx høj slid- og brudstyrke, støj- og vibrationsdæmpende, supereffektiv til isolering, gode kemiske, termiske og elektriske egenskaber, ligesom materialet tillader indstøbning af diverse former for komponenter. Hos Tinby, der har mere end 45 års erfaring med polyuretan og polyuretanløsninger, arbejder vi med mange recepturer inden for hovedgrupperne integralskum, massiv, fleksibel integralskum og elastomer – fra vores fabrikker i Danmark, USA, Kina og Polen. • Vil du vide mere om polyurethan og vores øvrige løsninger?


  Vi har materialet, den tekniske knowhow og produktions-faciliteterne. 

   

  Kontakt vores salgs- og marketingchef Erik Kaag for yderligere information om polyuretan og de løsninger, vi tilbyder:

  undefined

  E-mail eka@tinby.dk 

  Mobil: + 45 42330187