Nyheder

Sommerferie

14. juli 2017

undefined

Sommerferien står for døren - det er blevet tid til at trække stikket, koble fra og nyde en velfortjent ferie. Hos Tinby holder vi således sommerferielukket i ugerne 29, 30 og 31.

Vi er stærkt tilbage mandag den 7. august, hvor vi glæder os til at fortsætte aktiviteterne med fornyet energi. Vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske dig og dine en dejlig og forhåbentlig solrig sommer - og en rigtig god ferie!


Med venlig hilsen

Torben Nielsen, adm.dir.
Tinby A/S

 

Kreativ sommer? 

Bølgeskvulp, sol og sommer, god tid, dejlig mad og selskab.... Når man holder ferie og får arbejdet og de daglige rutiner lidt på afstand, har nogle mennesker det med at blive særligt kreative og tænke "ud ad boksen". Skulle du hen over sommeren få en god idé eller to, som evt. kan realiseres med polyuretan og i samarbejde med Tinby A/S, så hold lige fast tankerne - og kontakt os efter ferien.

Hos Tinby A/S har vi så omfattende materiale-, udviklings- og produktionsviden, at der kan være store fordele i, at du som potentiel kunde allerede inddrager os i idéfasen, så vi kan byde ind med nyttig og afgørende viden, der kan spare tid og penge.


Mod på at afprøve din idé sammen med os efter ferien? Så kontakt salgs- og projektchef Michael V. Therkelsen. Vi glæder os til at høre fra dig!

  • undefined

    Tinby wurde 1972 gegründet und ist heute Skandinaviens führender Anbieter von Rohlingen und Formteilen aus massivem, flexiblem und verschäumtem Polyurethan.