Nyheder

Stor interesse for PUR-isolering på Building Green

08. november 2017

I sidste uge deltog Tinby Skumplast A/S på Building Green i Forum, hvor messen fandt sted for 7. gang.

Building Green er en fag-event hvor besøgende kan stifte bekendtskab med den seneste udvikling inden for bæredygtighed. 8107 besøgende lagde vejen forbi messens 120 udstillere.

undefined

 

Byggetekniske- og miljømæssige fordele

Vores repræsentanter stod klar på PUR Sektionens stand, for at besvare spørgsmål om de byggetekniske- og miljømæssige fordele ved at anvende polyurethan (PUR) og polyisocyanurat (PIR) til isolering i byggeriet.

PUR og PIR's isolerende egenskaber ved Kim Hansen fra Tinby Skumplast noget om. Siden 1978 har han produceret og leveret specialfremstillede skumplader i PUR og PIR, til kunder indenfor bl.a. byggeriet. Han melder om et par travle messedage, med mange interessante samtaler. Især var interessen stor fra rådgivere og arkitekter, der lagde vejen forbi standen.

 

Bæredygtig og effektivt isoleringsmateriale

”Det er mit indtryk, at brugen af PUR og PIR som isolering i byggeriet stadig en relativ ny tanke for mange, men interessen for dette bæredygtige og effektive isoleringsmateriale er bestemt stigende”, siger Kim Hansen fra Tinby Skumplast.  

Brug af celleplast som isolering i facadeelementer gør det muligt at bygge højisolerede huse med smallere ydermure. F.eks. vil et hus på 140 kvadratmeter, der er isoleret med celleplast i stedet for andre isoleringstyper, få næsten 8m2 mere tilgængeligt areal og det betyder noget, ikke mindst i områder med høj kvadratmeterpris.

 

Gode strukturelle egenskaber

”Vi leverer store mængder PUR og PIR til efterisolering af facader og vi oplever, at kunderne også er glade for materialets gode strukturelle egenskaber, der giver et godt grundlag for den afsluttende vægbeklædning”, siger Kim Hansen.

Flere af Tinby Skumplast’ kunder var ligeledes til stede på messen for at præsentere facadeisoleringssystemer hvori PUR og PIR indgår. Bla. Holm Huse, der markedsfører ISO-KON+ elementsystemet samt Briiso, der leverer systemer til efterisolering af bygninger.

Der kan læses mere om PUR og PIR til isolering i byggeri mm. på www.tinbyskumplast.dk - lige som Kim Hansen står til disposition ved yderligere spørgsmål om skumplast på tlf. 2045 1361.

 • Vil du vide mere om polyuretan og vores øvrige løsninger?

  Vi har materialet, den tekniske knowhow og produktions-faciliteterne. 

  Kontakt Tinby Skumplast for yderligere information om PUR, skumplast og de løsninger, vi tilbyder:

  undefined

  Kim Hansen

  E-mail skum@tinby.dk 

  Tlf. +45 75176060