PUR 150 Energy

En råvare velegnet for letvægts kerner i vindmølle vinger

PUR 150 Energy er en polyuretanblanding, der tåler høje temperaturer. Materialet er velegnet til forskellige typer af kernematerialer og egner sig til støbning af komplekse emner i varierende godstykkelser.

Da råvaren giver et sejt færdigt produkt, bliver selv meget tynde godstykkelser ikke sprøde. Dermed er  emnet holdbart, stødsikkert og let at bearbejde.

PUR 150 Energy er et råmateriale, der gør det muligt at støbe store, komplekse emner. Materialet er nemt at processe og derfor omkostningssikkert i produktion og giver et konkurrencedygtigt slutprodukt. Overfladen er nem at sandblæse og behandle og kan tilpasses alle geometrier. Materialet er let at kombinere og sammenstøbe med andre konstruktionsmaterialer og er derfor velegnet i produktion af fx. vindmøllevinger.

Inden for vindmølleindustrien bruges PUR 150 Energy bl.a. pga. sin lave densitet, sin holdbarhed og de lette bearbejdningsmuligheder og kan bl.a. anvendes som alternativ til fx. Balsatræ. 

 • PUR 150 Energy

 • PUR 1150 Solid

   

  Brug for PUR til lynkabler?

  Læs også om PUR 1150 Solid, som har særlige særlige egenskaber i forhold til lynafledning.

  Læs mere om PUR 1150 Solid her

 • Vil du vide mere om polyurethan og vores øvrige løsninger?

  Vi har materialet, den tekniske knowhow og produktions-faciliteterne. Kontakt Tinby for yderligere information om polyurethan og de løsninger, vi tilbyder:

  Michael V. Therkelsen

  undefined

  E-mail mvt@tinby.dk 
  Tlf. + 45 51182639

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.