PUR til isolering

Polyuretan - gode isolerende egenskaber

Tinby, der er en af Nordeuropas førende plastvirksomheder, har 45 års erfaring inden for arbejde med polyuretan - en hærdeplast der kan anvendes i et væld af forskellige produkter.

Polyuretan, der ofte forkortes PUR, er en plasttype, der har rigtig gode egenskaber i relation til isolering. Isoleringskum anvendes derfor i mange typer af produkter samt i byggeriet.

PUR'ens lave, praktiske lambda-værdi på mindre end 0,028 W/mK bevirker, at der er store energimængder at spare, når man anvender polyuretan i produkter, hvor isoleringsegenskaber er væsenlige parametre.

Kulde- og varmeisolerende hærdeplast

Polyuretan - der i daglig tale ofte omtales som PUR-gummi - er både kulde- og varmeisolerende.

PUR er en hærdeplast, der kan formstøbes i alle faconer, hvorfor materialet egner sig til et bredt sortiment af polyuretanprodukter.

kulde og varmeisolerende polyuretan

TOPO Isoleringskapper

Et af de mere kendte produkter er Tinby's TOPO Isoleringskapper, som anvendes til isolering af ventiler og fjernvarmeinstallationer.

Topo isoleringskapper

Vinduesprofiler og -lister

Varmeisolerende polyuretan anvendes også i materialer, der indgår i vinduesprofiler og -lister.

Vinduesprofiler i polyuretan

Specialtilpassede kundeløsninger i polyuretan

Støbning af højisolerende emner i PUR er en af Tinby A/S’ kernekompetencer, og da projektledelse og -udvikling af specialtilpassede kundeløsninger er vores styrke, starter mange isoleringsprodukter i PUR i et samarbejde mellem Tinbys og kundens udviklingsafdelinger.

Tinby A/S producerer emner i polyuretan på fabrikker i Polen, Danmark, Kina og USA og leverer materialer i PUR worldwide.

Tinby har fabrikker world wide

Tinby stiller knowhow til rådighed

Har I spørgsmål vedr. isolering med PUR i jeres næste produkt, så står Tinby gerne til disposition med knowhow, sparring og produktudvikling.

Send os jeres forespørgsel på e-mail tinby@tinby.dk. 

 

 • Vil du vide mere om polyuretan og vores øvrige løsninger?

  Vi har materialet, den tekniske knowhow og produktions-faciliteterne. Kontakt Tinby for yderligere information om polyuretan og de løsninger, vi tilbyder:

  Michael V. Therkelsen

  undefined

  E-mail mvt@tinby.dk 
  Tlf. + 45 51182639