PUR 1150 Solid

Unikt råmateriale til lynbeskyttelsessystemer

Tinby A/S arbejder med råvaren PUR 1150 Solid, som er en polyuretan receptur med særlige egenskaber i forhold til indstøbning af elektriske komponenter. 

undefined

Fungerer som elektrisk isolator

PUR 1150 Solid fungerer som beskyttende elektrisk isolator når den støbes omkring elektriske komponenter. Denne alsidige PUR kan støbes i varierende godstykkelser og anvendes i individuelle og helt kundespecifikke løsninger.

Tinby A/S har stor erfaring med anvendelse af PUR 1150 Solid i produkter, hvor elektrisk ledning ønskes reduceret. Billedet herunder viser et eksempel på en model, hvor PUR 1150 Solid er integreret omkring dele af lynafledningskabler. 

undefined

Tæt samarbejde med verdens førende leverandør af kemiske produkter

PUR 1150 Solid er udviklet i tæt samarbejde med verdens førende leverandører af kemiske materialer, der garanterer mere end 35 års erfaringsgrundlag med polyuretan for elektroniske komponenter.

Tinby A/S samarbejder med de bedste og mest innovative råvareleverandører, for kun med stærke sparringspartnere i ryggen sikrer vi vores kunder den nyeste viden. 

Et velfungerende og gennem testet lynbeskyttelsessystem

Lynnedslag i vindmøller er en udfordring for alle vindmølleproducenter. I gennemsnit slår lynet ned i en vindmølle 1 gang årligt, afhængigt af vejrforholdene der hvor vindmøllen er placeret. Lynskader på vindmøllevinger er derfor en bekostelig affære p.g.a. stilstand og reparationer

PUR 1150 Solid er et gennem testet og velfungerende lynbeskyttelsessystem i polyuretan. 

undefined

 

Vil du vide mere ...

Vil du vide mere om vindmøller og destruktive lyn? Så vil denne artikel fra DTU måske interessere dig.

 

 

 • PUR 1150 Solid

 • PUR 150 Energy

   

  Brug for PUR til vinge kerner?

  Læs også om PUR 150 Energy, som har særlige særlige egenskaber i forhold til kernematerialer.

  Læs mere om PUR 150 Energy her

 • Vil du vide mere om polyurethan og vores øvrige løsninger?

  Vi har materialet, den tekniske knowhow og produktions-faciliteterne. Kontakt Tinby for yderligere information om polyurethan og de løsninger, vi tilbyder:

  Michael V. Therkelsen

  undefined

  E-mail mvt@tinby.dk 
  Tlf. + 45 51182639

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.