PUR 1150 Solid

Unikt råmateriale til lynbeskyttelsessystemer

Tinby A/S arbejder med råvaren PUR 1150 Solid, som er en polyuretan-receptur med særlige egenskaber i forhold til indstøbning af elektriske komponenter. 

undefined

Fungerer som elektrisk isolator

PUR 1150 Solid fungerer som beskyttende elektrisk isolator, når den støbes omkring elektriske komponenter. Denne alsidige PUR kan støbes i varierende godstykkelser og anvendes i individuelle og helt kundespecifikke løsninger.

Hos Tinby har vi stor erfaring med anvendelse af PUR 1150 Solid i produkter, hvor elektrisk ledning ønskes reduceret. Billedet herunder viser et eksempel på en model, hvor PUR 1150 Solid er integreret omkring dele af lynafledningskabler. 

undefined

Tæt samarbejde med verdens førende leverandør af kemiske produkter

PUR 1150 Solid er udviklet i tæt samarbejde med verdens førende leverandører af kemiske materialer, der garanterer mere end 35 års erfaringsgrundlag med polyuretan for elektroniske komponenter.

Tinby A/S samarbejder med de bedste og mest innovative råvareleverandører, og med stærke sparringspartnere i ryggen sikrer vi tl enhver tid, at vores kunder får adgang til den nyeste viden. 

Et velfungerende og gennemtestet lynbeskyttelsessystem

Lynnedslag i vindmøller er en udfordring for alle vindmølleproducenter. I gennemsnit slår lynet ned i en vindmølle 1 gang årligt, afhængigt af vejrforholdene der hvor vindmøllen er placeret. Lynskader på vindmøllevinger er en bekostelig affære pga. stilstand og reparationer.

PUR 1150 Solid er et gennemtestet og velfungerende lynbeskyttelsessystem i polyuretan. 

undefined

 

Vil du vide mere...?

... om vindmøller og lyn? Så vil artiklen "De destruktive lyn" fra DTU måske interessere dig.

 

 

 • PUR 1150 Solid

 • PUR 150 Energy:

   

  Brug for PUR til vingekerner?

  Så vil du måske finde det interessant at læse mere om vores materiale > PUR 150 Energy, som har særlige særlige egenskaber i forhold til kernematerialer.

 • Vil du vide mere om polyurethan og vores øvrige løsninger?


  Vi har materialet, den tekniske knowhow og produktions-faciliteterne. 

   

  Kontakt vores salgs- og marketingchef Erik Kaag for yderligere information om polyuretan og de løsninger, vi tilbyder:

  undefined

  E-mail eka@tinby.dk 

  Mobil: + 45 42330187