Sove-krave i PUR

Ambassadør for en bedre nattesøvn

Anti-Snore Partner Sweden AB er den internationale virksomhed bag den patenterede Eezyflow® Sleep Collar - en sovekrave i viskoelastisk polyuretanskum.

Mand sover med sove krave i polyuretan

Formålet med denne fysiologisk udformede sovekrave er at frigøre luftvejene, således at natlig snorken reduceres, og brugeren opnår en bedre nattesøvn og derved øget livskvalitet. Sovekraven kan bruges både om natten og til rejsebrug.

Sove krave i polyuretan til rejsebrug

Geometrisk avanceret emne

Tinby A/S indgik i et tæt udviklingssamarbejde med Anti-Snore Partner Sweden AB om sovekraven, idet Tinby A/S til enhver tid ønsker at være en stærk samarbejdspartner på råvarer, teknologi og processer - selv på komplicerede produkter som Eezyflow® Sleep Collar.

Krave i blød polyuretan

Bedre kendt som memoryskum

Eezyflow® Sleep Collar støbes i viskoelastisk fleksibel polyuretan, et materiale der af mange er bedre kendt som memoryskum.

Polyuretanen skydes ind i en bevægelig aluminiumsform, der sikrer, at den ideelle fylde- og udluftningsvinkel opnås. Blandingen af råvaren sker mekanisk og i en højtryksmaskine. Derved opnås et fuldstændig ensartet materiale, hvilket er en forudsætning for at kunne støbe kraven.

Den viskoelastiske skum er snehvid, hvilket stiller store kvalitetskrav til blandemaskiner og processer, som må holdes helt rene.

 

praktisk krave støbt i polyuretan


 • Det siger kunden

  "I produktudviklingsfasen havde Anti-Snore Partner Sweden AB brug for en leverandør som Tinby A/S. Forskellige leverandører havde tidligere budt ind på opgaven, dog uden at opnå en tilfredstillende kvalitet. Udfordringen bestod i at producere en specialdesignet fysiologisk sovekrave i en blød memoryskum til brug inden for helse og pleje. Det lykkedes Tinby A/S at imødekomme dette langt over forventning - ikke mindst i relation til de høje kvalitetskrav, som vi stillede til dette CE-mærkede, medicintekniske produkt ’Klasse 1’ med registreringsbevis hos Läkemedelsverket i Sverige.”

   

  Ann-Christine Krook, CTO

  Anti-Snore Partner Sweden AB

  www.eezyflow.com

   

  Snorke krave i viscoelastisk polyuretan

   

   

  Om polyuretanen

  • Memoryskum
  • Meget blødt materiale
  • Æstetisk og lækker overflade
  • Trykaflastende og støttende
  • Kan støbes med indstøbningsdele


  Download

  Læs om snorke kraven i viscoelastisk polyuretan

   

  > Download case om sovekraven som pdf