Tryghed til det for tidligt fødte barn

BABY WATERNEST® PRODUCERET FOR NMD CARE APS

NMD Care er en virksomhed, der identificerer og udvikler hospitalshjælpemidler, der støtter det for tidligt fødte barns sunde og naturlige psykomotoriske udvikling. Deres produkter er baseret på faglighed samt mange års erhvervet viden og praktisk erfaring i arbejdet med børn – både børn født for tidligt og børn født til tiden. Konceptet tager udgangspunkt i barnets sarte tilstand og behov for omsorg, samtidig med at der tages højde for den nødvendige intensive overvågning og pleje, der skal foregå så ubesværet som muligt.

undefined

HVORDAN VIRKER BABY WATERNESTEN®

Baby WaterNest® er designet, så den simulerer livmodermiljøet og stimulerer de for tidligt fødte børns udvikling bedre, end de nuværende løsninger der anvendes på neonatalafdelingerne. Baby WaterNest® er opbygget af flere elementer. PURemnerne, som Tinby producerer, er selve rammen, der indeholder vandemner, som henholdsvis en ’madras’ i bunden og et ’ryglæn’ i sidestykket (der er formet som en hestesko). Baby WaterNest® anvendes altid med NMD Cares Svøb. Vandet responderer på barnets bevægelser, og det styrker barnet både fysisk og neurologisk gennem forskellige sansestimuleringer. Vandet former sig om barnets krop, så det ikke får trykskader - med andre ord skånes børnenes skelet, store led og hovedform.

 

undefined

 

SAMARBEJDET OM BABY WATERNEST®

Da NMD Care inddrog Tinby i produktionen af Baby WaterNest® begyndte en spændende udviklingsproces, hvor kvalitetskrav og funktionalitet skulle tænkes ind i polyuretanens muligheder og begrænsninger. Baby WaterNestens PUR-emner passer sammen som Duplo-klodser, der kan flyttes rundt, fjernes eller lægges til. Det er de praktiske varianter, som gør arbejdsprocesserne enklere for personalet og forældrene. Designmulighederne i fleksibel PUR er uendelige, ligesom materialet kan indfarves i et væld af farver, hvilket er en værdifuld detalje ved Baby WaterNest®, der leveres i appelsinorange, banangul, lavendelblå og mintgrøn.

 

undefined

  • Det siger kunden

  ”Når forældre ser og mærker Baby WaterNest® på hospitalet, hvor hele opmærksomheden er på deres barn, skal WaterNesten® være den ramme, som giver forældrene tryghed, glæde og behag - ved berøring, farve og form. Produktudvikling er en langvarig proces, og i vores forløb henviste plastfabrikanter til hinanden - indtil vi endte hos Tinby. PUR-materialet har de egenskaber, der giver den æstetik, vi søgte, samtidig med at det fremmer de funktionelle kvaliteter, designet er skabt til. Derfor faldt valget på Tinby. Samarbejdet har udviklet sig, så Tinby med sin viden om PUR og produktion bidrager til, at NMD Care når sine mål med produktet.”

   

  Carinn Alluna, direktør

  NMD Care ApS

  www.nmdcare.com

   


  Fakta om PUR'en

  • 350 g/l fleksibel integralskum
  • Består af fire separate dele
  • Blødt og behageligt materiale
  • Rengøres let med sæbevand
  • Har en vandafvisende overflade og er UV-resistent
  • Lever op til REACH og RoHS forordningerne iht. 2002/95/EC og 2011/65/EU og afgiver ikke ftalater

   
  Download

  undefined

  > Download Baby WaterNest®-case som pdf