Unibody Solvandvarmer i PUR

Støbt i højisolerende ‘Climate Cover Technology’-PUR
Produceret for Aguasol International ApS

Unibody Solvandvarmer sælges og markedsføres af Aguasol International ApS og er et patenteret og varemærkebeskyttet produkt til brug for opvarmning af fx private hjem. Det er støbt i opskummet polyuretan (PUR) hos Tinby A/S og vandt Cleantech-prisen i 2009.

Climate Cover Technology

Tinby A/S har i samarbejde med Aguasol udviklet den specielle PUR, der i dag betegnes ’Climate Cover Technology’. Denne specielle polyuretan er velegnet i applikationer, hvor topisolering prioriteres højt - som fx i solvandvarmeren, og den har særdeles gode isolerende egenskaber og er velegnet til inddækning af vitale dele, bl.a. som beskyttelse mod frost og hårdt vejr.

Solvandvarmer i polyuretan

Øget effekt og højere energibesparelse

På Unibody Solvandvarmeren er både vandtank, ’absorber’ og glasplade indstøbt i ét polyuretan-kabinet. Derved øges effekten af solvandvarmeanlægget væsentligt, og energitabet mindskes. Den hårde udvendige PUR-skal giver solvandvarmeren en pæn overflade og et enkelt udtryk.

Erfaring med store geometrier

Som bl.a. denne solvandvarmer vidner om, så har Tinby A/S stor erfaring med komplicerede produkter i store geometrier samt med specialudvikling af råvarer, der både isolerer og giver en slidfast overflade.

Polyuretan/ PUR er et af de isoleringsmaterialer på markedet, som har den højeste termiske virkningsgrad. Det er således muligt at opnå maksimal energieffektivitet - selv ved lille godstykkelse.


 • Det siger kunden

  ”Fra første kontakt og til færdigt resultat har Tinby været meget proaktiv og vedholdende i at løse de udfordringer, vi kom med. Vi valgte også Tinby som leverandør af vores forme, hvilket jeg varmt kan anbefale, idet Tinby virkelig tager ansvar for at levere den rigtige støbekvalitet. Deres knowhow og viden er unik på verdensplan - det er, hvad vi har oplevet og er blevet bekræftet i fra andre i branchen.”

   

  Morten Fuur, direktør

  www.aguasol.dk

   

   

  undefined

   

  Fakta om PUR’en ’Climate Cover Technology’

  • 170 g/l opskummet sort PUR
  • Specialdesignet og højisolerende
  • Vejrbestandig
  • Modstandsdygtig
  • Pæn overfladefinish

   

  Download

  Download Unibody Solvandvarmer case

  > Download Aguasol-case som pdf