Nyheder

Tinby støtter nye teknologier til genanvendelse

28. maj 2020

undefined

Plast er en uundværlig råvare og findes overalt omkring os i hverdagens produkter. I livreddende værnemidler, i hospitalsudstyr, i sålerne på vores sko, i instrumentbrættet i vores biler, i stolene omkring spisebordet i køkkenet, i isoleringen i vores huse, i kabinetterne, der beskytter vores elektroniske gadgets, i legetøj og redskaberne på legepladsen, i vindmøllevingerne, der laver strøm til os. Og et hav af andre steder.

Som plastproducerende virksomhed er det vigtigt for Tinby A/S, at vi udviser ansvar for, hvordan den plast, som vi fremstiller emner af for vores kunder, anvendes og genanvendes, så vi belaster miljøet mindst muligt. Dette gør vi bl.a. ved at samarbejde med Teknologisk Institut om projektet RePURpose, som vi tidligere har omtalt og ved at bidrage til opfyldelsen af FN’s verdensmål nummer 7 ved at producere emner til vindmølleindustrien

Med fokus på miljø, bæredygtighed og genanvendelse kan vi, når vi samarbejder med flere andre aktører i plast-/PUR-branchen, nå endnu længere i arbejdet med at udvikle nye metoder til at genanvende PUR-produkter. I dag er mulighederne for genanvendelse af PUR begrænsede, og behovet for at udvikle nye teknologier er derfor essentielt i forhold til at kunne gøre en forskel. Metoderne eksisterer ikke, og vi kan ikke udvikle dem alene – det kræver et fokuseret samarbejde om genanvendelse. Teknologisk Institut har netop indgivet et forslag til indsatsområdet “Bæredygtige materialer”, som Tinby kun kan støtte op om. 


 • Vil du vide mere om polyurethan og vores øvrige løsninger?


  Vi har materialet, den tekniske knowhow og produktions-faciliteterne. 

   

  Kontakt vores salgs- og marketingchef Erik Kaag for yderligere information om polyuretan og de løsninger, vi tilbyder:

  undefined

  E-mail eka@tinby.dk 

  Mobil: + 45 42330187