Nyheder

Tinby opkøber aktiviteter i Sverige

19. marts 2020

undefined

Hos Tinby er vi i gang med at opfriske vores svenske gloser. Pr. 1. marts 2020 har Tinby A/S overtaget produktionsapparat og lager fra svenske Isotec i Mora AB, der ligger cirka 300 km nordvest for Stockholm. Isotec i Mora AB har mere end 20 års erfaring med at formgive og efterbearbejde detaljer i polyuretan og matcher således Tinbys kompetenceområde. I forbindelse med overtagelsen - og efter aftale med alle kunder - flyttes Isotecs produktion til Tinbys produktionsfaciliteter i Danmark og Polen, hvorfra leverancer til det svenske marked fremadrettet vil finde sted.

Tinby A/S har samtidig oprettet et nyt datterselskab med navnet Tinby Isotec AB, hvis opgave det bliver at stå for salg og kundeprojekter på det svenske marked til det kombinerede firmas målgrupper.

Via den nye konstellation bliver det muligt for Tinby og Tinby Isotec at yde en fælles, fokuseret indsats med at servicere eksisterende og nye kunder i Sverige. I kombination med Tinbys tekniske knowhow, erfaring, internationale set-up og effektive produktion er håbet og forventningen, at det nye Tinby Isotec AB kan blive en større og stærkere spiller inden for produktion og levering af kvalitetsløsninger i polyuretan til det svenske marked. Dette underbygger tillige Tinbys ambition om at blive en ledende spiller inden for polyuretan-løsninger til det skandinaviske marked.

Med det nye set-up vil du som kunde hos Tinby og Tinby Isotec i Sverige få:

 • stor knowhow og erfaring inden for produktion af polyuretanløsninger
 • høje kvalitetsstandarder
 • økonomisk effektive arbejdsprocesser og konkurrencedygtige priser
 • forsynings- og leveringssikkerhed
 • stort fokus på udvikling, innovation og investeringer i teknologi

Isotec AB’s direktør Danne Svensson og firmaets øvrige medarbejdere vil fortsat betjene nye og eksisterende kunder i Sverige gennem Tinby Isotec AB.

 

> Læs mere om Tinby Isotec AB på www.tinbyisotec.se 

 

 

 • Vil du vide mere om polyurethan og vores øvrige løsninger?


  Vi har materialet, den tekniske knowhow og produktions-faciliteterne. 

   

  Kontakt vores salgs- og marketingchef Erik Kaag for yderligere information om polyuretan og de løsninger, vi tilbyder:

  undefined

  E-mail eka@tinby.dk 

  Mobil: + 45 42330187