Nyheder

Ny salgs- og marketingchef hos Tinby A/S

27. august 2020

undefined

Pr. 1. august 2020 er Erik Kaag, 59, ansat som salgs- og marketingchef hos Tinby A/S. Han overtager jobbet fra Michael V. Therkelsen, der tidligere på året blev udnævnt som administrerende direktør efter Torben Nielsen, som ønskede at gå ned i tid med henblik på en forestående pensionering. 

Erik Kaag er oprindeligt uddannet civilingeniør fra AUC med overbygning i strategisk planlægning, økonomi, indkøb, logistik og produktionsstyring. Han kommer fra en stilling som salgschef hos den svenske koncern med 1000 medarbejdere Trioplast Nyborg A/S, hvor han siden 2011 har været ansvarlig for udviklingen og salget af affaldssække baseret på genbrugsplast og andre polyethylen-emballageløsninger til det skandinaviske og tyske marked. Af tidligere beskæftigelse kan bl.a. fremhæves salgschef hos Movetec A/S, Key Account Manager hos Sanistål A/S samt salgs- og marketingchef hos Ib Andresen Industri A/S i Langeskov. 

I sine tidligere jobs har Erik med sin strategiske, innovative og resultatorienterede profil medvirket til at styrke og udvikle salgsfunktionen med stærke resultater til følge. Som en central figur i Tinbys organisation bliver det Eriks opgave på samme måde at drive, udvikle og styrke salgs- og marketingfunktionen med optimale Tinby-løsninger til en lang række kundesegmenter over hele kloden.

Stort velkommen til Erik!