Nyheder

Messer udskydes som følge af Covid-19

10. marts 2020

undefined

Messeindustrien er er af de brancher, der er hårdt ramt som følge af Covid-19. Flere af de messer, som Tinby har planlagt at besøge og udstille på, er således blevet udskudt. Indtil videre gælder det JEC-messen i Paris og SHK-messen i Essen. 

De seneste ugers hastige spredning af Covid-19-virussen, der første gang blev registreret i Kina kort før nytår, har allerede haft store konsekvenser for messeindustrien, og dette berører også Tinbys messeaktiviteter. Tinby skulle efter planen have aflagt besøg på JEC-messen i Paris i sidste uge samt udstille til SHK-messen i Essen i denne uge, men arrangørerne har valgt at udsætte arrangementerne af hensyn til deltagernes og udstillernes sikkerhed.

Kompositmessen JEC World 2020, der skulle have været afholdt fra 3.-5. marts, er nu blevet rykket til 12.-14. maj, mens SHK Essen, der skulle have været afholdt fra 10.-13. marts, og som er et af de vigtigste mødesteder for virksomheder, der arbejder med energibesparende og bæredygtige løsninger inden for sanitet, varme, aircondition og digital bygningsledelse, er nu blevet rykket til 1.-4. september.

Du kan holde dig opdateret om de to nævnte messer her: 

> Mere om JEC World 2020 

> SHK Essen 2020 

 

 

 • Vil du vide mere?

  Vil du vide mere om hvordan Tinby A/S kan bidrage med projektteknisk knowhow?

   

  Så Kontakt os for yderligere information om polyuretan og de løsninger, vi tilbyder:

  Michael V. Therkelsen

  E-mail mvt@tinby.dk 

  Tlf. + 45 51182639

   

   

  undefined