Nyheder

Hjulene skal i gang igen

07. maj 2020

Under Corona-pandemien har dele af industrien haft en forholdsvis normal ordretilgang, mens andre har været ramt af fald i omsætning. Sektorer med bl.a. underholdning, rejser, hoteller, restaurationer, forbrugsgoder og de liberale erhverv har som bekendt stort set været lukket helt ned.

Nu ser udviklingen i vores verdensdel heldigvis ud til så småt at normaliseres, og man taler overalt om, hvordan der igen kan skabes noget, der - med en række tilpasninger - kan få vores dagligdag og fremfor alt økonomien tilbage til ’normalen’.

Hos Tinby har vi under hele forløbet haft gang i hjulene og kunnet betjene vores kunder fra vores fabrikker i Danmark, Polen, Letland og USA. I Kina lukkede vi ned i den tvungne uge efter det kinesiske nytår, men også her er vi igen oppe på fuld produktion. Dog har vi naturligvis, som alle andre, været ramt på vores udadvendte aktiviteter i alle lande. 

”Back to normal”
Nu er vi igen på landevejene, og vi håber, at vi sammen med jer kan bidrage til hurtigt at få samfundsøkonomien tilbage på sporet. Vores sælgere og projektfolk har genoptaget møde- og besøgsaktiviteterne; naturligvis under hensyntagen til myndighedernes forskrifter om bl.a. behørig afstand. Vi tror på, at en konstruktiv tilgang med mange aktiviteter vil bringe os tilbage til en normaliseret hverdag.

Uanset om I ønsker at tale om nye eller igangværende projekter/ ordrer eller igangsætte en ny produktudviklingsproces, så tag fat i vores salgs- og projektfolk. Vi kommer gerne til jer og tager gerne imod besøg. Vil I hellere have en snak på telefon eller mødes online via fx Skype eller Teams, så ses vi der.

Rigtig god arbejds- og virkelyst! 

Mvh.

Tinby A/S

 

 

 • Vil du vide mere om polyurethan og vores øvrige løsninger?


  Vi har materialet, den tekniske knowhow og produktions-faciliteterne. 

   

  Kontakt vores salgs- og marketingchef Erik Kaag for yderligere information om polyuretan og de løsninger, vi tilbyder:

  undefined

  E-mail eka@tinby.dk 

  Mobil: + 45 42330187