Nyheder

STORT TIL LYKKE MED 40 ÅR I TINBY!

04. marts 2020

undefined

Tillidsrepræsentant, sikkerhedsrepræsentant, kasserer og afgrater – kært barn har mange navne, og disse er kun nogle af dem, Annelise har fået og påtaget sig hos Tinby i de sidste 40 år.

”Det var slet ikke meningen jeg skulle være her så længe. Det skulle bare være en kort periode, indtil jeg fandt noget andet. Så gik den ene dag efter den anden, og pludselig er der gået 40 år,” fortæller Annelise, som havde sin første arbejdsdag i Tinby mandag d. 17. marts 1980. Hun er oprindeligt forretningsuddannet i Bogense ved isenkræmmeren, men blev afskediget halvandet år efter grundet nedskæringer. Og eftersom Annelise havde fået konstateret psoriasis, var det belejligt at bruge det som grundlag for hendes afskedigelse, da sygdommen og kendskabet til den ikke var så udbredt i 70’erne. Men i Tinby fik hun en chance takket være Niels Bomholts far, som var kemiingeniør på daværende tidspunkt - og også havde psoriasis.

Den første arbejdsopgave står stadig helt klart i Annelises erindring. Hun kom i forbehandlingen, hvor hun blev sat til at fræse og pudse emner med en rystepudser. Det var hun ikke så begejstret for. Men hun lod sig ikke kue. Heldigvis kom der gang i valserne et halvt år efter, og her så Annelise sin chance for at blive forflyttet. Det blev hun rigtig glad for. Faktisk så glad, at hun endte med at arbejde i valseafdelingen i 35 år. Men intet varer for evigt, og i 2015 var der ikke nok arbejde i dén afdeling, hvorfor Annelise blev flyttet over til puslehynderne, hvor hun i dag afgrater. De sidste ni måneder har hun skiftet mellem valserne og puslehynderne efter behov.

Fritiden går mest med at slappe af i huset på Kærgårdstoften og sommerhuset i Jørgensø. Hun kunne ha’ gået på pension for to år siden, men hvad skal man så lave? Der er ikke så meget at tage sig tiI nu, hvor begge hendes drenge er flyttet hjemmefra (den ene for at studere journalistik - og den anden arbejder som officer i flyvvåbnet), og hendes mand går først på pension om et par år.

Førhen tilbragte Annelise megen af sin fritid på Tinby - hun har nemlig været tillidsrepræsentant i 10-12 år og sikkerhedsrepræsentant i 8-10 år. Hun har endda siddet i ASbestyrelsen, som var med til bestyrelsesmøderne. Den er sidenhen blevet afskaffet. I dag er hun kasserer i Tinby-klubben og sidder i samarbejdsudvalget. Her indkøber hun bl.a. nyt arbejds- og fodtøj samt gaver til jubilæer og fødselsdage. Hun har endda reddet et liv, da en kvinde faldt om i produktionen tilbage i 1995 - og Annelise blev nødt til at give hende førstehjælp. Ja, Annelise har været hele manegen rundt.

Jubilæet markeres med en reception i kantinen den 17. marts 2020 kl. 09.00.

Kæmpestort til lykke til Annelise Jensen med jubilæet!

 

 

 • Det siger kunden

  “Hos Leander er vi ikke bange for at gøre brug af danske leverandører, med hvem vi i mere end én forstand taler samme sprog. Vi kom med idéen uden forudgående kendskab til materialet. Tinby havde erfaring og viden om PUR og er for os det, vi betegner som en kompetencepartner. Projekter kører sjældent efter en lige linje, men med gensidigt ’commitment’ og fælles mål opnåede vi et slutprodukt, der sætter en ny standard for, hvad der funktionsmæssigt og æstetisk lader sig gøre i PUR til babyverdenen.”

   

  Michael Mendgaard-Holm, CEO, Leander A/S

  www.leander.com

   

  undefined

  Fakta om Puslepuden Matty

  • Produceret i Danmark
  • Træpladen stabiliserer MattyTM
  • Lakeret med UV-resistent, vandafvisende lak
  • Gennemfarvet kerne, støbt i en In Mold Coating
  • Matty kan rengøres med vand og mild sæbe, og desinficeres med en klud med sprit.
  • Lever op til REACH og RoHS forordningerne iht.
  • 2002/95/EC og 2011/65/EU og afgiver ikke ftalater.
  • MattyTM indeholder ikke Phenol og PFAS

  Download

  undefined

  > Download Matty Puslepude-case som pdf