Nyheder

Vi udvider i Polen - ny fabrik på 11.000 m2

14. juni 2019

undefined

Hos Tinby sørger vi så vidt muligt for altid at følge med den efterspørgsel, vores kunder oplever. Således også i relation til vores produktion i Polen, hvor behovene er kraftigt stigende. For at kunne følge med udviklingen af de emner, vi producerer, har vi således optimeret og udvidet vores faciliteter og kunne i april holde ’Grand Opening’ på en ny lokation i Stawiszcze. Den nye fabrik, der har været undervejs i ca. 1 år, er på hele 11.000 m2 – og blev indviet den 2. april, hvor kunder, leverandører og medarbejdere var inviteret.

PUR-fabrikken er inddelt i tre afsnit: Produktion af staldventilation, værktøjsfabrik og Ergomats produktion af måtter, Durastripe, skilte etc. Udover denne fabrik råder Tinby over tre andre fabrikker i Polen med i alt 17.000 m2 produktion. 

Udvidelsen af faciliteterne i Polen markerer blot en af mange investeringsprojekter, som afspejler Tinbys og SP Group’s kerneværdier: Med produktionsfaciliteter i indtil videre 11 lande er vi i stand til at tilbyde stor fleksibilitet samt skabe nærhed mellem kunder og produktion - og dermed sikre hurtig levering, lokal forankring og CO2-optimal logistik. 


 • Vil du vide mere om polyurethan og vores øvrige løsninger?


  Vi har materialet, den tekniske knowhow og produktions-faciliteterne. 

   

  Kontakt vores salgs- og marketingchef Erik Kaag for yderligere information om polyuretan og de løsninger, vi tilbyder:

  undefined

  E-mail eka@tinby.dk 

  Mobil: + 45 42330187