Nyheder

Tinby overtager tysk isoleringskappe-program

15. januar 2018

 

Tinby A/S har pr. 1. december 2017 overtaget produktionen og distributionen af isoleringskapper fra det tyske brand Energy Box. Kapperne fremstilles i højisolerende polyuretan, der ligger inden for Tinbys kernekompetenceområde.

Energy Box er hidtil blevet produceret og markedsført af tyske Sinusverteiler GmbH, beliggende i Wettringen vest for Osnabrück, hvorfra virksomheden har serviceret kunder på det tyske marked. Med produktprogrammets overdragelse til Tinby har Sinusverteiler overladt jobbet til en meget erfaren producent af isoleringsmaterialer i polyuretan. 

Knowhow og ekspertise i isolering med polyuretan

Overdragelsen er foranlediget af Sinusverteiler ud fra et ønske om at fokusere egne kræfter på kernekompetencen, der er produktion af fjernvarmeapparaturer. Virksomheden har derfor gennem en periode været på udkig efter en erfaren producent med et indgående kendskab til markedet for isolering med polyuretan, og de tog således selv kontakt til Tinby, for at indgå i en dialog om tiltaget. Tinby, der altså nu kan føje de kendte Energy Box-isoleringskapper til det allerede eksisterende sortiment, har den know-how og ekspertise, der skal til, for at fortsætte produktionen af de højisolerende kapper til de tyske kunder, som vil opleve at distributionen af produkterne uændret.

Bredt sortiment

Produktprogrammet omfatter 270 forskellige isoleringskapper i størrelser fra DN15 til DN125, der passer til de fleste ventiler på markedet. Produktionen af isoleringskapperne sker fra Tinbys produktionsafdeling i Polen, hvorfra de tyske kunder fremover sikres få dages leveringstid på materialerne.

undefined

 

”Det er vores ønske, at de tyske kunder vil opleve, at vi er tæt på, at vi leverer hurtigt, og at vi er konkurrencedygtige på både udbud, pris og kvalitet,” siger Michael V. Therkelsen, salgs- og projektchef hos Tinby.

Større udvalg

Tinbys brede sortiment af isoleringsmaterialer i polyuretan vokser støt. Det omfatter således, udover isoleringskapper, også isoleringsmaterialer til byggeriet samt højisolerende staldventilation.

”Flere og flere får øjnene op får PUR’ens gode isoleringsegenskaber. Vi har med 45 års erfaring fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på markedet for isoleringsmaterialer,” slutter Michael V. Therkelsen.

Vil du se de nye Energy Box-isoleringskapper, er de allerede nu tilgængelige for vores kommende tyske kunder på www.tinby.de

 • Vil du vide mere om polyurethan og vores øvrige løsninger?


  Vi har materialet, den tekniske knowhow og produktions-faciliteterne. 

   

  Kontakt vores salgs- og marketingchef Erik Kaag for yderligere information om polyuretan og de løsninger, vi tilbyder:

  undefined

  E-mail eka@tinby.dk 

  Mobil: + 45 42330187