Nyheder

SP Group overtager MM Composite

22. marts 2017

Koncern nyt

SP Group overtager MM Composite

SP Group A/S, som Tinby A/S er en del af,  har indgået en aftale med MMC Group ApS om opkøb af MM Composite A/S og datterselskabet MM Composite Inc.

MM Composite, der blev etableret i 1979, har 65 ansatte og er førende inden for produktion af kompositdele i høj kvalitet. Virksomheden udvikler og sælger komponenter til vindmølle- og hydroenergiindustrien i hele verden, fra egne fabrikker i såvel Danmark som USA, og de tilbyder produktion i alle former for resin, herunder epoxy, polyester og vinylester, glas- og kulfiber, plug- og formproduktion, injektion, håndoplæg, RTM, vakuumprocesser, prototyper og overfladebehandling.

MM Composite fortsætter sit virke under det hidtidige navn. Kent Bøllingtoft Madsen, der hidtil har været direktør, bliver ny administrerende direktør. Mogens Marxen fortsætter i bestyrelsen og udtræder af direktionen. SP Groups administrerende direktør, Frank Gad, bliver ny bestyrelsesformand i virksomheden.

Købet af MM Composite styrker SP Groups position på det nordeuropæiske marked, ligesom det styrker tilstedeværelsen på det amerikanske marked og accelererer koncernens vækst. Det er SP Groups ønske at udvikle MM Composite med dets nuværende strategi og i dets nuværende ånd.

Direktør i SP Group, Frank Gad, udtaler:

”SP Group køber en velfungerende og velindtjenende virksomhed med fremragende ledelse og dygtige medarbejdere ud fra en klar overbevisning om, at vi i fællesskab kan udnytte vore erfaringer inden for udvikling, produktion og salg til at styrke konkurrencekraften og skabe en endnu stærkere position internationalt til gavn for kunderne.”

 

undefined