Nyheder

BAGGRUND: Stigende interesse for FlexPUR i Tyskland

05. oktober 2017

Disruption – et nyt ord, der over tid har fået plads i det danske sprog. Vi kalder det fx ’disruption’, når en ny teknologi eller et nyt produkt på overraskende vis og med rivende hast så at sige nedbryder eller erstatter eksisterende produkter eller modeller. Disruption fordriver et eksisterende marked, industri eller teknologi og erstatter det med et nyt og bedre produkt.

Det er på en gang destruktivt og kreativt. Disruption er på den måde fortællingen om en verden i forandring, som vi skal tilpasse os for at kunne overleve i.

Noget er ved at ske

Om det er helt så disruptivt, når vi ser på tendensen til, at PUR erstatter træ inden for møbelbranchen, vil nok være en lidt for stor mundfuld. Men noget ser der ud til at være ved at ske.

Tysk industri har årtiers tradition for brug af fleksibel polyuretan i den store automobilsektor, hvor PUR er et kendt materiale til sæde- og rygpolstring, polstring af kabiner, lyddæmpning og som formstøbte emner i fx instrumentpaneler. Som noget nyere har den tyske møbelindustri nu også øjnet materialets muligheder inden for design i fleksibel PUR, og det mærker vi hos vores kolleger i Tinby Tyskland, hvor PUR i stigende grad erstatter træ og andre traditionelle materialer.

Og det med god grund.

PUR kan nemlig tilpasses de æstetiske krav, der måtte være til farver, form, struktur og eksklusive overflader, og derfor appellerer materialet til den nytænkende møbeldesigner, der går nye og spændende veje.

undefined

For at kunne imødekomme interessen bedst muligt har Tinby styrket vores salgsorganisation i såvel Danmark som Tyskland, således at vi har et team med indgående kendskab til tysk kultur og tysk forretningsliv. Det sikrer, at vores kunder får den bedst mulige service. 

Netop det at være international er en af Tinbys grundværdier. Med det mener vi, at vi samarbejder med kunder, uanset hvor i verden de befinder sig, at vi fokuserer på nærhed og opmærksomhed på trods afstand, og at vi håndterer forskellighed i sprog, kulturer, holdninger og skikke.

Tæt på nærmarkedet

Tyskland er geografisk set et stort land og som leverandør af kundetilpassede polyuretanløsninger i Tyskland fra fabrikker i Danmark og Polen prioriterer vi hos Tinby højt at yde vores tyske kunder den bedst mulige service og at være tilgængelige. Med blot 4 timers kørsel fra vores fabrik i Zdunska Wola i Polen til fx Berlin er Tinby i høj grad til stede på nærmarkedet for vores tyske kunder.