Nyheder

WindEnergy Hamburg 2016 - vel overstået!

06. oktober 2016

Mere end 30.000 besøgende lagde vejen forbi messen, og mange fandt ind på Den Danske Pavillon, hvor Tinby udstillede sammen med søsterselskaberne Gibo A/S og AB Brdr. Bourghardt.

undefined

Altid en plastløsning inden for gruppen

Vores medarbejdere på standen fik lejlighed til at præsentere de mange muligheder, SP Group har at byde på. Mere end en fjerdedel af SP Groups samlede salg, der markedsføres i mere end 75 lande, går i dag til vindmølleindustrien.

Polyuretan, telene eller vakuumformning

Materialer som polyuretan (Tinbys kernekompetence) og telene (som er Brdr. Bourghardts speciale) byder på et væld af kundespecifikke muligheder for brug i vindmølledele, ligesom vakuumformning af termoformede plastemner, som Gibo A/S leverer, er en spændende teknologi, der allerede er velkendt inden for vindmølleindustrien.

Nye og kendte samarbejdspartnere

På messen fik vi lejlighed til at møde både nye og kendte samarbejdspartnere, ligesom vi fik hilst på mange andre aktører inden for vindmøllebranchen, hvor der rører sig rigtig mange spændende ting.

Tak til jer, der lagde vejen forbi. Vi håber, at også I havde en udbytterig messe.

På gensyn 25.-28. september 2018

Hvis I ikke nåede messen i år, får I chancen igen den 25.-28. september 2018, hvor Tinby atter vil være at finde i Den Danske Pavillon.

undefined
 

 

 • Vil du vide mere?

  Kontakt vores adm. direktør for yderligere information:

  Michael V. Therkelsen

  undefined

   

  Mail mvt@tinby.dk 
  Mobil +45 51182639