Nyheder

Udviklingstur til ChemPark Leverkusen

01. juli 2016

12 udviklingsmedarbejdere fra Tinbys task-force team har netop deltaget i en udviklingstur til Covestros (det tidligere Bayers) hovedkontor i Leverkusen, Tyskland.

Det var et par meget lærerige dage for vores medarbejdere, der kom hjem med ny viden om materialer, processer og teknologier.

undefined

At være up-to-date på netop disse felter er vigtigt for Tinby. For kun ved at holde os ajour på alt det nye, kan vi til stadighed møde vores kunders behov, se nye muligheder og bidrage positivt til produktudviklingen.

For Tinby er Covestro en vigtig spiller på markedet og en samarbejdspartner med stort fokus på R&D. Med stærke sparringspartnere i ryggen sikrer vi vores kunder viden og ressourcer og er i stand til at give værdifuldt input til produktudviklingen. Stærkt for både vore leverandører, for Tinby samt for vores kunder.

 • undefined

  Tinby wurde 1972 gegründet und ist heute Skandinaviens führender Anbieter von Rohlingen und Formteilen aus massivem, flexiblem und verschäumtem Polyurethan.

   

 • Vil du vide mere om polyurethan og vores øvrige løsninger?


  Vi har materialet, den tekniske knowhow og produktions-faciliteterne. 

   

  Kontakt vores adm. direktør Michael V. Therkelsen for yderligere information om polyuretan og de løsninger, vi tilbyder:

  undefined

  E-mail mvt@tinby.dk 

  Mobil +45 51182639