Nyheder

Udvidelse af organisationen

01. september 2016

undefined

Tinby har udvidet projektorganisation med Jonas Ørnstrup, som er ny projektleder i vores produktionstekniske afdeling.

Med en baggrund som produktionsteknolog og plastmager får Jonas Ørnstrup til opgave at bistå i udviklings- og implementeringsfasen i tæt samarbejde kunder, leverandører og kolleger. Dermed bliver Jonas Ørnstrøm et vigtigt bindeled i det projektforløb, som sikrer vore kunder den optimale løsning, til planlagt tid og i rette kvalitet.

Jonas Ørnstrup kommer blandt andet til at spille en rolle ved fremstillingen af kundespecifikke støbeværktøjer, hvor processer nøje overvåges af Tinbys projektafdeling. Med 11 års erfaring som plastmager bidrager Jonas Ørnstrup med stor faglighed og et solidt kendskab til de materialer og processer, der sikrer Tinbys kunder stor ekspertise gennem hele projektfasen.

Vi byder Jonas Ørnstrup velkommen hos Tinby.

 

  • undefined

    Tinby wurde 1972 gegründet und ist heute Skandinaviens führender Anbieter von Rohlingen und Formteilen aus massivem, flexiblem und verschäumtem Polyurethan.

     

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.