Nyheder

Vi byder velkommen til ...

18. november 2016

undefined


Vi har travlt hos Tinby A/S og derfor har vi den 1. november styrket organisationen yderligere og byder velkommen til Morten Fogh Møller.

Morten Fogh Møller er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2008, som maskiningeniør med speciale i materialer. Morten har 8 års erfaring med blandt andet mange typer af materialer og –processer og har været involveret i projekter lige fra store vindmøllevinger i glasfiber til high-end kulfiberkomponenter til F35 kampfly. Derudover har Morten drevet selvstændig konsulentvirksomhed i 2 år.

Morten Fogh Møller vil fremover stå i spidsen som specialist og Task Force projektleder, med ansvar for større interne udviklingsopgaver såvel som kunde relaterede projektopgaver.

Velkommen til Morten!

  • undefined

    Tinby wurde 1972 gegründet und ist heute Skandinaviens führender Anbieter von Rohlingen und Formteilen aus massivem, flexiblem und verschäumtem Polyurethan.

     

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.