Nyheder

IEX Insulation Expo Europe - tak for en god messe!

20. maj 2016

undefined

Tinby A/S kan se tilbage på et par travle og spændende messedage på IEX Insulation Expo Europe i sidste uge.

undefinedVore medarbejdere på standen fik lejlighed til at hilse på både nye og kendte aktører inden for isoleringsbranchen.

undefined

Vi var glade for at kunne præsentere vores nye program af isoleringskapper til ventiler og fjernvarmeinstallationer, og det er vores indtryk, at produkterne blev godt modtaget, og at interessen var stor.

Støbning af emner i PUR er Tinby A/S’ kernekompetence. PUR byder som bekendt på unikke genskaber i forhold til isolering og kan således benyttes i en bred vifte af produkter inden for dette område. Mulighederne er mange, hvorfor vi på messen naturligvis fremhævede Tinby's vigtigste kompetencer, nemlig:

 • Projektledelse og -udvikling af specialtilpassede kundeløsninger.
 • 45 års erfaring, knowhow og viden om poly­uretan og produktionsprocesser.
 • Troværdig og konkurrencedygtig levering af kvalitet – worldwide.

Nu følger en travl tid, som kommer til at gå med at følge op på individuelle kontakter samt at uddybe de forespørgsler, vi fik under messen.

 

 • Vil du vide mere om polyurethan og vores øvrige løsninger?

  Vi har materialet, den tekniske knowhow og produktions-faciliteterne. Kontakt Tinby for yderligere information om polyurethan og de løsninger, vi tilbyder:

  Michael V. Therkelsen

  undefined

  E-mail mvt@tinby.dk 
  Tlf. + 45 51182639

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.