Nyheder

Mød os på IEX Insulation Expo Europe

12. februar 2016

undefined

Fra den 11.-13. maj 2016 løber 10. udgave af isoleringsmessen IEX Insulation Expo Europe af stablen i Køln Messecenter, hal 8.

Messen er den ledende europæiske messe inden for industrielle isoleringsmaterialer og isoleringsteknologi og tiltrækker deltagere fra hele Europa.

Sammen med op imod 200 andre udstillere fra isoleringsbranchen har Tinby A/S en stand på messen, hvor vi håber, I vil besøge os.

På standen vil vi præsentere et udpluk af vores kernekompetencer inden for støbning af emner i polyuretan – en råvare, der bl.a. er kendt for sine unikke isoleringsegenskaber. Vi glæder os også til at præsentere jer for en række spændende produkter og løsninger, bl.a. et helt nyt program af isoleringskapper til District Heating, vores kendte Topo-isoleringskapper m.v.

I finder os på stand nr. 8/493.

Sørg allerede nu for at få en billet til messen. Den kan downloades gratis via denne webadresse: http://www.insulation-expo.com/tinby 

På gensyn til IEX Insulation Expo Europe. Vi glæder os til at møde jer!

NB! Læs mere om IEX Insulation Expo Europe på www.insulation-expo.com.

 • Vil du vide mere om polyurethan og vores øvrige løsninger?


  Vi har materialet, den tekniske knowhow og produktions-faciliteterne. 

   

  Kontakt vores adm. direktør Michael V. Therkelsen for yderligere information om polyuretan og de løsninger, vi tilbyder:

  undefined

  E-mail mvt@tinby.dk 

  Mobil +45 51182639