Nyheder

BAGGRUND: Tinby i Kina

31. marts 2016

Tinbys fabrik i Kina ligger i byen Suzhou, en by med 7 mio. indbyggere, knapt 2 timers kørsel fra Shanghai.

Fabrikken er 2.400 m2 stor og blev etableret i 2010.

undefined

Distribution til Greentech-segmentet

Byen Suzhou siges at være Wu-kulturens vugge og en af de ældste byer ved Yangzeflodens nedre løb. Her producerer Tinby bla. formstøbte emner i polyuretan til en række industrier, primært med distribution til kunder inden for greentech-segmentet, herunder en betydelig produktion til vindmølleindustrien.

Produkterne afsættes primært lokalt til aftagere på de asiatiske nærmarkeder.

”Som en del af en koncern, der oplever stigende eksport og voksende produktion, må vi være i stand til at levere konkurrencedygtige kvalitetsprodukter på det marked, vores kunder befinder sig,” siger vores adm. direktør, Torben Nielsen.

”Vi er i en konstant dialog med vore kunder og finder løsninger sammen med dem. Ofte lykkes det at løse kundernes globale behov gennem lokal tilstedeværelse eller ved at skabe en global konkurrencedygtig løsning fra én fabrik,” forklarer han.

undefined

Nært og innovativt samarbejde

Tinby’s avancerede polyuretanløsninger udvikles i nært og innovativt samarbejde med vores kunder, og det er således en del af vores hverdag at imødekomme de udfordringer, den globale udvikling byder den enkelte virksomhed.  

Tinby Kina er placeret i umiddelbar nærhed af et andet af SP Groups datterselskaber, SP Moulding, der producerer sprøjtestøbte præcisionskomponenter i plast til en bred vifte af industrier. 

Altid en løsning inden for gruppen

”Inden for koncernen oplever vi en stor synergieffekt, som muliggør spændende løsninger for vores kunder,” siger Torben Nielsen, som afslutningsvis tilføjer, at den globale satsning samtidig skaber vækst og dermed arbejdspladser på fabrikken i Danmark.