Tinby i Kina

Artikel - 31. marts 2016

Tinby's fabrik i Kina ligger i byen Suzhou, en by med 7 mio. indbyggere, knapt 2 timers kørsel fra Shanghai.

Fabrikken er 2.400 m2 stor og blev etableret i 2010.

undefined

Distribution til Greentech-segmentet

Byen Suzhou siges at være Wu-kulturens vugge og en af de ældste byer ved Yangzeflodens nedre løb. Her producerer Tinby bla. formstøbte emner i polyuretan til en række industrier, primært med distribution til kunder inden for greentech-segmentet, herunder en betydelig produktion til vindmølleindustrien.

Produkterne afsættes primært lokalt til aftagere på de asiatiske nærmarkeder.

”Som en del af en koncern, der oplever stigende eksport og voksende produktion, må vi være i stand til at levere konkurrencedygtige kvalitetsprodukter på det marked, vores kunder befinder sig,” siger vores adm. direktør, Torben Nielsen.

”Vi er i en konstant dialog med vore kunder og finder løsninger sammen med dem. Ofte lykkes det at løse kundernes globale behov gennem lokal tilstedeværelse eller ved at skabe en global konkurrencedygtig løsning fra én fabrik,” forklarer han.

undefined

Nært og innovativt samarbejde

Tinby’s avancerede polyuretanløsninger udvikles i nært og innovativt samarbejde med vores kunder, og det er således en del af vores hverdag at imødekomme de udfordringer, den globale udvikling byder den enkelte virksomhed.  

Tinby Kina er placeret i umiddelbar nærhed af et andet af SP Groups datterselskaber, SP Moulding, der producerer sprøjtestøbte præcisionskomponenter i plast til en bred vifte af industrier. 

Altid en løsning inden for gruppen

”Inden for koncernen oplever vi en stor synergieffekt, som muliggør spændende løsninger for vores kunder,” siger Torben Nielsen, som afslutningsvis tilføjer, at den globale satsning samtidig skaber vækst og dermed arbejdspladser på fabrikken i Danmark.

 

 • Danmark i Kina

   

  Siden 2010 er Danmarks samhandel med Kina steget kraftigt, og i dag er Kina Danmarks 6.-største marked. Den kinesiske befolkning har siden slutningen af 1970’erne, hvor Deng Xiaoping åbnede Kina op efter Mao Zedongs næsten 3 årtier lange isolation fra omverdenen, fået meget bedre levevilkår og er ved at blive løftet ud af fattigdom.

   

  SP Group

   

  SP Groups samlede medarbejderstyrke uden for Danmark steg i 2015 med ca. 17%. Koncernen arbejder bevidst med CSR og ønsker at være en værdiskabende arbejdsplads for befolkningen i lokalområdet.

 • Vil du vide mere om polyurethan og vores øvrige løsninger?

  Vi har materialet, den tekniske knowhow og produktions-faciliteterne. Kontakt Tinby for yderligere information om polyurethan og de løsninger, vi tilbyder:

  Michael V. Therkelsen

  undefined

  E-mail mvt@tinby.dk 
  Tlf. + 45 51182639

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.