Polyuretan - mange muligheder

Tinby fokuserer på nedenstående produktområder, som du kan læse mere om ved at bruge menuen til venstre:

Fleksibel PUR

Fleksibel PUR kombinerer det bløde materiale med høje styrkeegenskaber, herunder høj slid- og brudstyrke. Fleksibel PUR anvendes fx til møbler og rehabiliterings-sektoren.

> Se eksempler på polyuretan-løsninger i fleksibel PUR

Massiv PUR

Massivt PUR kombinerer det hårde materiale med høj slagstyrke og anvendes fx.til produkter, der har et beskyttelsesformål, herunder fx kabinetter til elektronik og medico-udstyr.

Opskummet PUR

Opskummet PUR kombinerer det lette materiale med stor stivhed og anvendes fx til isoleringsprodukter og produkter, der stiller krav til lav vægt.

TOPO isoleringskapper - også kundetilpassede løsninger

Produktprogrammet består af isoleringskapper til stort set alle typer ventiler og armaturer. Produkterne markedsføres og sælges under eget brand, nemlig TOPO® Isoleringskapper, men vi udvikler og leverer også kundetilpassede løsninger.

Måtter - DuraStripe - stole

Produktprogrammet består af polyuretanprodukter som bl.a. ergonomiske måtter, gulvafmærkningsstriber og ergonomiske stole. Produkterne markedsføres og sælges via vores søsterselskab Ergomat.

Ventilationsprodukter

Produktprogammet består af polyuretanprodukter til staldventilationssystemer, herunder ventiler, skorstene og rørsystemer. Produkterne markedsføres og via vores søsterselskab TPI-polytechniek. Salg af staldventilation til Skandinavien foregår via salgskontoret i Søndersø - kontakt Ulrik Hammelsvang tlf. +45 6161 1639 for yderligere information.

 

 

 • Vil du vide mere om polyuretan og vores øvrige løsninger?

  Vi har materialet, den tekniske knowhow og produktions-faciliteterne. Kontakt Tinby for yderligere information om polyuretan og de løsninger, vi tilbyder:

  Michael V. Therkelsen

  undefined

  E-mail mvt@tinby.dk 
  Tlf. + 45 51182639